Verificare de vacanţă în 9 puncte, 139 lei cu TVA inclus.

Mai e puțin până la vacanță! Dacă ți-ai planificat deja vacanța la munte sau la mare și vrei să te asiguri că vei avea o călătorie relaxantă și în deplină siguranță, contează pe experții noștri în verificarea mașinii tale.


 1. Verificare vizuală sistem de frânare
 2. Verificare nivel lichide: ulei motor, lichid de răcire, lichid servodirectie, lichid stropitor parbriz/faruri.
 3. Verificare stare jante şi anvelope : stare generală, măsurare adâncime profil, presiune
 4. Verificare sistem de iluminare interior/exterior (nu include reglajul farurilor)
 5. Citire erori memorate
 6. Verificare funcţionare şi reglare instalaţie ştergere şi spălare geamuri. Verificare ştergătoare
 7. Climatizare: verificare functionalitate sistem (aer conditionat, functionare ventilatoare)
 8. Verificare stare curele accesorii
 9. Verificare componente direcţie şi suspensii faţă şi spate: lipsă joc, etanșeitate şi avarii

Pachet revizie completa, piese si manopera, de la 849* lei cu TVA inclus.

Intretinerea corecta si la timp iti asigura o functionare ireprosabila si o durata de viata prelungita a masinii. In cadrul pachetului de revizie completa inlocuim filtrele de ulei, aer, microfiltru si combustibil (pentru motoare diesel) si uleiul.

*Pret pentru Seria 1, E81 – 116i, 118i, 120i.


Solicită oferta Vezi oferta

Pachet vizibilitate, de la 249* lei cu TVA inclus.

Stergatoarele de parbriz joaca un rol crucial pentru siguranta ta. Depinzand si de vreme si, daca nu le folosesti in mod constant, nu poti sti cand trebuie inlocuite decat in momentul in care ai realmente nevoie de ele. La acestea trebuie adaugat si lichidul de vara care asigura curatarea parbrizului de insecte si murdaria adunata.

Pachetul vizibilitate contine lamele stergatoare parbriz de origine BMW, lichid de vara BMW la 1 L, concentratie 1:10 si manopera asociata.

*Pret pentru Seria 1, E81, E87.


Vezi oferta

Reducere 20% la kitul de accesorii motor.

Cureaua de accesorii asigura actionarea unei serii de piese si functii ale automobilului precum alternatorul si climatizarea si trebuie inlocuita cand scartaie sau prezinta semne de uzura precum crapaturi sau fisuri.

Reducerea de 20% se aplică urmatoarelor componente:


 • Curea accesorii
 • Rola intinzatoare
 • Rola ghidaj
 • Fulie motor

Testare A/C, 169 lei cu TVA inclus.

Vara este anotimpul vacantelor, dar si al vremii toride, iar temperaturile ridicate pot cauza disconfort in timpul condusului. Vino in reteaua Automobile Bavaria si profită acum de testarea aerului conditionat la prețul de 169 Lei, TVA inclus și gandește-te doar la vacanță.
Pachetul include operaţia de aspirare, evacuare şi umplere a instalaţiei de climatizare. Cantitatea de freon (tip R134a) necesară completării este oferită gratuit, in limita a 200 g.

De asemenea, pentru sanatatea ta, recomandam igienizarea aerului condiționat, prin care se neutralizează mirosurile neplăcute si omoara bacteriile. Aerul care va intra în mașină prin sistemul de climatizare va fi rece, proaspăt și curat. Oferta igienizare la 139 lei cu TVA.

Preţuri promoţionale la anvelopele de vară.

Beneficiază de reduceri de pana la 36% la seturile de anvelope de vară Continental si Pirelli în cadrul rețelei Automobile Bavaria.

Bucura-te de oferte speciale la serviciile de montaj, demontaj şi echilibraj roţi în cadrul reţelei Automobile Bavaria: 269 lei cu TVA pentru anvelope standard si 349 lei cu TVA pentru anvelope run flat.

Oferta anvelope vara Continental Oferta anvelope vara Pirelli

SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Automobile Bavaria Group te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale:

Maşina actuală:

Sunt interesat de oferta:

Dealerul preferat (nume,oraș):

Mesaj:

*Notă de informare.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Vertriebs GmbH – Sucursala România, precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.